luni, 9 noiembrie 2009

Editura Litera te asteapta la Boutique de Fineturi




EDITURA LITERA are o vechime de 20 de ani pe piata de carte si constituie pentru multi cititori un reper al calitatii si o certitudine a valorii. Imbinand cultura romaneasca si identitatea europeana, grupul nostru editorial si-a axat activitatea pe cateva colectii esentiale: enciclopedii si dictionare, ghiduri turistice Top 10, carti practice sau carti pentru copii.
Derulam deasemenea proiecte importante impreuna cu ziare de mare tiraj: colectia de literatura romaneasca Biblioteca pentru toti impreuna cu Jurnalul National sau colectia Bestseller International impreuna cu Saptamana Financiara.

In cadrul acestui targ va asteptam cu cele mai fine volume ale editurii.

De curand am lansat prestigioasa Enciclopedie Britannica, o carte eveniment, pentru prima oara tradusa in Romania de catre Editura Litera. Aceasta este cea mai extinsa enciclopedie color intr-un singur volum (2512 pagini), reprezentand una dintre cele mai de incredere surse de informare in domenii precum arta, afaceri, IT, geografie, istorie, literatura, medicina, sport, filozofie s. a. Cu o istorie de 240 de ani, celebra enciclopedie este singurul produs editorial aflat in Top 10 Superbrand Consumer 2009 din Marea Britanie, alaturi de Microsoft, Google, BBC, Apple sau Coca-Cola.

Pentru cine visează să viziteze o pinacotecă ideală, care să cuprindă tot ce este mai valoros în istoria artei, Muzeul muzeelor reuneşte paisprezece dintre cele mai prestigioase instituţii muzeale ale lumii, informatii si imagini adunate intr-un album spectaculos, el insusi o opera de arta.

Va asteptam deasemenea cu o multime de enciclopedii si albume de arta, arhitectura, pictura si calatorii, dar si cu carti practice de design interior, fitness, nutritie, sanatate sau retete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu